I Kansas fick vi en glimt av The great plains. Mil efter mil med grässlätter. Vi bilade vidare in i Missouri där vi bodde en natt i den pyttelilla orten Arrow Rock. Det är fantastiskt spännande att se alla storstäder i USA, samtidigt upptäcker vi hur mycket vi älskar att komma ut på landet. I Arrow Rock bodde vi på ett litet bed & breakfast-ställe, damen som drev det såg till att vi fick nånting att äta på kvällen då alla matställen i närheten var stängda, sen bjöds vi på en guidad rundtur i stan. Det här var inget som egentligen ingick utan bara fantastisk gästfrihet. Hon sa att det nästan aldrig kom några besök från utlandet till Arrow Rock så hon verkade tycka det var lika spännande som vi.

Igår anlände vi till St Louis där vi också bor på ett mycket trevligt ställe, vi har en hel lägenhet för oss själva i ett bra läge i stan. Idag tillbringade vi hela dagen på St Louis City Museum, barnen har kallat det för klättermuseet och sett fram mot det i princip under hela resan. Det är egentligen inte mycket till museum utan ett hus fullt med gångar, trappor, stegar, kanor och grottor. Både inomhus och utomhus. Ingenting för den med klaustrofobi eller höjdrädsla men väldigt roligt. Barnen tyckte det var det bästa “museum” dom någonsin varit på!

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *