Från Michigan City uppe vid Lake Michigan bilade vi ner genom Indiana till dagens mål som var Cincinnati i Ohio. När rutten planerades tillkom detta delmål först för att vi skulle kunna checka av Ohio i listan över besökta delstater men det visade sig när man läste på lite att Cincinnati är en stad väl värd ett besök. Jag kan intyga att så är fallet. När vi promenerade på kvällen efter att ha “gjort stan” gav barnen och vi Cincinnati det samlade betyget 8 av 10.

 

Idag bor vi i en liten mysig stad som heter Bardstown i Kentucky. Det man associerar med Kentucky (rätta mig någon om jag har fel) är hästar, bourbon och bluegrass (kanske Kentucky Fried Chicken också). Många hästar har vi sett när vi bilat på vackra småvägar kantade av hästhagar med vita staket. Vi besökte också Four Roses där vi gick på en guidad rundtur i deras destilleri.

Du kanske också gillar

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *