I morse lämnade vi Dubai och tog en taxi de två timmarna till Abu Dhabi. Det märks att barnen blir äldre och äldre. Det blir lättare att ha dem med för varje resa. Dels behöver vi inte längre släpa med oss välling, nappar och barnmatsburkar. Dels kan de leka mer med varandra och faktiskt sitta stilla vid ett matbord ibland. Dock är ju Signe fortfarande en riktig smitare som älskar att röra alla saker. Vilja är som vanligt nyfiken på det mesta men den här resan har hon till och med vågat prova nya smaker, något hon sällan brukar vilja göra. Idag sa hon. “Jag har längtat efter att bada och se spännande saker. Och också prova ny mat. Det är därför jag älskar att resa!” Kanske en blivande globetrotter?! Häromdagen tjatade hon sig till att hela familjen skulle gå in på Dubai museum med orden: “Jag älskar ju museum och gamla saker som har hänt på riktigt!”

Många människor vill prata med och röra barnen. De vill också fotografera dem. Vilja är okej med det men Signe gillar det inte alls och kan inte förstå varför främmande människor kommer och pussar henne i ansiktet eller nyper henne i kinderna. Och jag förstår henne, det kan inte vara så kul.

You might also enjoy:

1 Comment

  1. till Vilja och Signe. Jag kramar dig. Bollen i mål. Nu är det inte dammigt i golvet!
    Och mange och linda och vilja och signe. Nu räcker titta på datorn. Nu ska jag hoppa på mattan. Kom mamma.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *