Midsommar i Stjärnsund på vår road trip i Sverige.

Nu har äntligen vår resa Road trip i Sverige 2019 startat. Vi befinner oss just nu på Pite havsbad. Dock är det inte riktigt varmt nog att bada i havet. Igår var vi i Byske och åkte ut till havsbadet där sent på kvällen. Ingen kan ju ändå hålla koll på tiden eftersom det är ljust hela dygnet! Badet var väldigt fint och väldigt långgrunt men också väldigt kallt. Signe sammanfattade det bra när hon sprang i. “Titta mamma jag badar i is!” Men när de väl doppat fötterna kunde de inte låta bli att fortsätta leka i vattnet trots att vi som stod på land stod och huttrade. Klockan var ändå tio på kvällen.

Midsommar i Stjärnsund på vår road trip i Sverige.

Men idag har vi alltså åkte vidare norrut och befinner oss just nu utanför Piteå. Och har absolut inga planer. Det enda vi vet är att vi om två dygn ska möta upp några kompisar hemifrån i Abisko. Det blir spännande att se var vi kommer sova de två närmaste nätterna.

Vi lämnade Kalmar efter jobbet i torsdags och körde till Emma & Tobbes sommarhus i Dalarna. Vi kom fram vid 3 på morgonen men det var nästan ljust hela vägen och det var semester så det gjorde inget alls.

Stjärnsund

Sedan hade vi en skön helg i Dalarna med bara vin, god mat och mysiga miljöer. Road trip i Sverige 2019 har onekligen börjat helt rätt.

Har ni några tips för Norra delen av Sverige, Tromsö, eller övriga Norge så tar vi gärna emot dem! Vi har boenden bokade för Abisko, Tromsö, Kilpisjärvi och Kiruna men hela vägen söderut igen är ett blankt papper. Så tipsa gärna om vad vi måste se!

Läs också om när vi firade midsommar i Minnesota för några år sedan.

Eller om dagen då vi inte firade midsommar i Nya Dufvemåla. Men trots det fick med oss ett av våra mysigaste reseminnen.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *