Snart är det första december och jag längtar efter att äntligen få skrapa och öppna mina kalendrar. I den ena är det finchoklad från stadens lokala chokladställe men den andra kalendern är nästan ännu bättre. Den kombinerar mitt största intresse, nämligen resor, med möjligheten att hjälpa barn som inte har haft turen att födas i ett rikt land som Sverige. Det är New Hope – reseindustrins barnfond, som säljer en kalender med fantastiska resepriser. Pengarna för kalendern går till deras projekt med barn i olika länder. New Hope har till exempel byggt skolor i Gambia och Kenya, renoverat barnhem och stöttat offer för jordbävningen i Nepal. De har ett 90-konto och 95% av de insamlade pengarna når fram till barnen.

Så för 100 kr kan du alltså hjälpa till att bygga en skola OCH ha chansen att vinna en massa härliga resevinster. Olika företag har sponsrat vinsterna i kalendern och varje dag finns minst en vinst, bland annat resor till New York, Bangkok och Lissabon. Här kan du se alla årets vinster. Sista försäljningsdagen är 30 november och förra året sålde kalendrarna slut innan dess.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *