Uppdaterat med två nya favoriter!

Nu när det gått en dryg vecka av december har jag faktiskt två nya favoriter bland kalendrarna och det är Comfort hotel som varje dag tävlar ut fina priser på sin facebooksida. Lite kluriga frågor men det är ju kul att göra något annat än rimma och komma med bästa motiveringen. Den andra favoriten som jag snabbt klickar in på varje morgon är STFs kalender, alltså Svenska turistföreningen. De har ett bra erbjudande varje dag på sina olika boenden i landet. Hittills har det bland annat varit halva priset på boende i skärgården och på Långholmen till exempel. Har du några andra favoriter att dela med dig av?

Några av länkarna är adlinks.

Första advent står för dörren och vad passar väl då bättre än att tipsa om några riktigt bra adventskalendrar som du hittar online i år? Själv har jag även två kalendrar hemma, en med choklad från Johannas choklad som jag har för tredje året i rad nu och för andra året har jag även köpt kalendern från New Hope med riktigt fina priser i form av resor. Men självklart kommer jag följa en del kalendrar på nätet också, både för att få restips och bra erbjudanden men framför allt för att kunna vinna fina reserelaterade priser. Glöm inte att bokmärka den här sidan så du lätt hittar tillbaka hit till sammanställningen och kan gå in varje dag och klicka på de nya luckorna!

Resetips hos resebloggare

Några resebloggare jag följer har kalendrar med olika teman.

 1. Hos Rucksack kommer du varje dag fram till jul kunna läsa om en ny nationalpark.
 2. Lifs resor kommer att dela med sig av bilder från ett resmål hon vill tipsa om och
 3. Stad till strand kommer bjuda på ett restips om dagen fram till julafton.

Kalendrar med vinster och bra erbjudanden inom resor

 1. I SAS adventskalender kommer det nya erbjudanden varje dag. De utlovar bra erbjudanden och även rabatterade bonusresor. Du tjänar dessutom Eurobonuspoäng på allt du handlar i kalendern och du kan även betala med poäng.
 2. Resias adventskalender: Resia brukar ha en bra kalender med många fina resepriser att vinna.
 3. Resfredags adventskalender: Om ni har missat den fina resbloggen Resfredag så tycker jag att ni genast ska klicka er in och kika runt. Risken är att ni blir fast i timmar eftersom det finns så mycket att läsa och så fina bilder. Risken är också att resesuget sätter in ordentligt. Annika som driver bloggen har också en egen kalender där hon lottar ut reserelaterade saker. Ny tävling varje adventssöndag!
 4. Great Days adventskalender: Great days firar 10 år i år och har fina erbjudanden i varje lucka. Perfekt att passa på att köpa julklappar!
 5. I Sembos kalender kan du tävla och vinna olika priser, för totalt mer än 65000 kr. Du kan vinna resor till bland annat Legoland, Frankrike och Italien. Varje dag fram till julafton. Ett bonustips om Sembo är att du om du ger bort ett presentkort i julklapp får ett eget presentkort värt 200 kr på köpet.
 6. Spadreams adventskalender: Spadreams har en julkalender med fina vinster i.
 7. Inside flyers adventskalender: Inside flyer kommer också ha en adventskalender i år.
 8. Scandic brukar ha fina priser i sin julkalender. Det här året kan du vinna hotellfrukostar och övernattningar. Temat på kalendern kommer vara gröt.
 9. Till sist en lite annorlunda kalender som passar perfekt till julmys med barnen. Barnens bibliotek har en trevlig adventskalender där det i varje lucka finns ett nytt boktips. Dessutom tävlas dagens bok ut.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *