Snart är det morsdag och jag har sammanställt några presenter som jag hade blivit glad för. Kanske får du ett tips till din egen mamma?

Vem vill inte ha en jordglob i kork att sätta nålar i varje gång man kommer hem från en resa? Den praktiska kannan hade varit perfekt att blanda sommarens Pimm’s i. Jag köpte med mig ett gäng flaskor Pimm’s från Spanien nyligen. Scratch map har barnen men jag skulle kunna tänka mig en själv också. Som att skrapa en trisslott efter varje resa. Burkkylaren och picknickfilten skulle jag inte säga nej till på vår road trip i sommar.

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Men alltså! Igår skrev jag “fin picknickfilt” på min inköpslista eftersom jag blivit så trött på att släpa fula filtar hopknölade under vagnen. Så den här är ju perfekt!

    Och senast idag tänkte jag på hur bra den där kannan är =) Jag har en i turkos-blå. Perfekt till iste och saft också.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *