I påskas körde vi återigen vägen mellan Kalmar och Lund. Vi har kört den vägen i många år men ändå har vi inte hittat speciellt många bra ställen att stanna på. Men den här gången stannade vi i Kristianopels hamn och det var ett riktigt bra beslut. Vi hittade ett café som heter Sött och salt.

Det ligger väldigt vackert nere vid en liten hamn som jag kan tänka mig är populär bland fritidsbåtar längre fram på säsongen.

Barnen åt pannkakor och vi åt Tarte Flambée, en slags tunnare, knaprigare pizza. Vi tog två olika och delade. Den ena var väldigt god men den andra blev för flottig för min smak. Det fanns även många hembakta kakor och pajer.

Efter lunchen tog vi en kort promenad ut på bryggorna och tittade på havet.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *