En av de första dagarna vi bodde i Lissabon gick vi upp redan klockan sex eftersom vi skulle möta upp Klaudia, en fotograf som vi hittat på Airbnb. Vi gjorde oss i ordning och tog en Uber till Alfama där hon väntade på oss. Sedan fick vi vara fotomodeller för några timmar medan vi gick runt i staden. På en del ställen kom även andra människor med sina mobilkameror och tog kort på oss. De trodde säkert att vi var några slags kändisar. Speciellt en japanska var väldigt glad när vi stod utanför en kyrka, hon tog flera kort på oss som hon sen kom fram och visade på sin telefon och skrattade mycket. Barnen fotograferas ju ofta av oss, speciellt när vi reser, så de tyckte inte att det var jättekul att posera men de var duktiga och det blev en del fina foton. Det är väldigt tacksamt att fotografera i Lissabon eftersom det finns så många fina bakgrunder att använda sig av.

Mer detaljer om dagen finns att läsa här.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *