Nu har vi varit drygt en vecka här i Portugal och har som tur är en vecka kvar. För tyvärr har sjukdomarna avlöst varandra här, så hittills har inte hela familjen varit på topp samtidigt förrän idag. Jag åkte på matförgiftning och resten av familjen har haft feber och ont i kroppen. Men vi har gjort en del saker ändå, ibland har vi delat upp oss så de sjukaste har varit hemma i lägenheten och vilat och ibland har vi åkt iväg hela familjen. Vi har varit på matlagningskurs, blivit fotograferade av en fotograf, shoppat, besökt Marinmuseet och LX Factory bland annat. Allt det här kommer det mer om i separata inlägg senare. Idag ville vi mest ge ifrån oss ett livstecken här i bloggen och bjuda på några bilder från Lissabon.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *