Så har vi precis startat en ny roadtrip i USA – den femte i ordningen. Vi anlände till Chicago i förrgår och plockade ut vår hyrbil direkt på flygplatsen. Igår hade vi planerat besöka Six Flags Great America som ligger strax norr om Chicago. Regn och åska hindrade dock våra planer och vi försökte hitta inomhusaktiviteter istället. Det blev ett besök på godisfabriken Jelly Belly och en shoppinggalleria, kanske inte fullvärdiga substitut men en helt ok dag ändå.

Idag kändes det som vår roadtrip startade på allvar. Vi bilade norrut in i Wisconsin, genom Milwaukee och vidare västerut till Wisconsins fantastiskt fina och mysiga universitetsstad, tillika huvudstad, Madison. Här spenderade vi några timmar innan vi på kvällen körde vidare till La Crosse vid Mississippifloden, där vi nu ska sova för natten.

De ställen vi planerar övernatta på är i tur och ordning dessa:

 • La Crosse, Wisconsin
 • Stockholm, Wisconsin
 • Minneapolis, Minnesota
 • Cushing, Minnesota
 • Fargo, North Dakota
 • Bismarck, North Dakota
 • Medora, North Dakota
 • Terry, Montana
 • Sheridan, Wyoming
 • Rapid City, South Dakota
 • Pierre, South Dakota
 • De Smet, South Dakota
 • Sioux Falls, South Dakota
 • Norfolk, Nebraska
 • Omaha, Nebraska
 • Des Moines, Iowa
 • Le Claire, Iowa

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *