Då är vi på plats i ett varmt men molnigt Phuket. Vi kom efter lite förseningar fram igår morse och har sedan dess hunnit med en hel del. Badat i höga vågor i havet, badat i poolen, ätit thaimat, ätit glass och sovit i över tolv timmar.

Barnen och framförallt Signe får extremt mycket uppmärksamhet har. Vi visste ju det sedan tidigare men vi trodde inte att det skulle vara så på ett ställe där det finns så många skandinaviska turister. Men nästan alla vill känna på Signe och bära runt på henne. Många vill också pussa och få pussar av barnen och Vilja tycker att det är lite konstigt. Hon tycker också det är konstigt att ingen förstar vad hon säger men hon har redan lärt sig säga tack och hej på thailandska.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *