Igår blev det alltså en utflykt till Kata beach. Bra tajmat visade det sig då vädret var strålande. Vilja och Signe njöt av stranden och vattnet och även vi så klart. Det måste sägas at stranden i Kata är mycket bättre än den i Patong där vi bor så det kan nog bli tal om fler utflytkter dit. Det vi tänkt oss härnäst är dock förmodligen en utflykt till Phuket Town, huvudstaden på Phuket.

Angående flygresan hit, som någon undrade över, så får man nog säga at den gick så pass bra som man kunnat hoppas på. Barnen var nöjda för det mesta men det krävde lite engagemang från vår sida och så klart var det lite jobbigt. Jag (Magnus) försökte se Avatar men det visade sig bli svårt att få sammanhang i det. Känslan när man satt där var att 11 timmar i ett charterplan inte skulle vara nånting om man bara hade sluppit att ha hand om två barn.

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. Oj, jag har helt missat att kolla in resesidan! Sent ska syndarn vakna! Men roligt att läsa många inlägg och se många bilder på en gång. Förstår att ni har det bra och att sötisarna älskar att få bada varje dag. 🙂

  2. Ingen fara, Magnus. Det kan ju hända vem som helst! (Fniss, fniss)

    Förresten Linda, du ville att jag skulle säga till, så jag säger väl det. “Till”.

    1. Ah, nu fattar jag inte vad du menar Marie, men jag blir ju saklart nyfiken sa nu far du messa mig istallet och beratta =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *