2 Globetrotters

Reser med barn

Lugn dag vid poolen

15 november 2010
Magnus

Idag har varit en riktigt bra dag. Vi har spenderat mycket tid vid hotellpoolen och framförallt Vilja tycker det är toppen. Vi har insett att vi måste hålla ett mer avslappnat tempo nu när vi reser med två småttingar för att hela familjen ska orka med.

Vi har bara nästan anpassat oss till Thaitid. Det brukar normalt sett gå rätt fort men med två barn som också måste komma in i rätt sovtid tar det längre tid (inte för att vi lyckats med några stenhårda rutiner hemma i och för sig).

Patong är ju ett riktigt håll-i-gång-ställe. Bangla road som är främsta partygatan får Las Vegas att blekna med sina neonskyltar. Imorgon planerar vi att göra en utflykt med en stranddag till, enligt uppgift, lite lugnare Kata.


Kommentarer

Gittan
15 november 2010 16:57

Roligt att höra från er. Kan förstå det är härligt med bad och värme. Här har snön smält bort. Självklart ska gullungarna har uppmärksamhet!
Kram till hela familjen!

jahl
16 november 2010 10:46

Det låter så skönt, bra att ni tar ett lite lugnare tempo med barnen än när ni reste själva. Jag efterlyser en liten miljöbild med dom små guldklimparna.