Den där utflykten till Kata blev inte av idag, den är bokad till imorgon istället. Vi vill nämligen inte ta oss dit hur som helst utan har bokat taxi med barnstolar och det fanns inte tillgängligt idag. Tur var kanske det förresten för det regnade en del på förmiddagen idag.

Idag har för övrigt varit en dramatisk dag där jag (Magnus) fick uppsöka en läkarmotagning och bli omplåstrad, det var inte långt borta att det skulle blivit några stygn till och med. Vad hände undrar ni! Bergsklätringsolycka? Hopp med trasig fallskärm? Hajattack? Inte alls, jag skulle plocka upp ett äppleskrutt från golvet i hotellrummet och dunkade pannan i en stol. Så kan det gå när man ger sig ut på äventyr i världen. Jag mår i alla fall alldeles förträffligt nu om någon känner sig orolig.

Nu ska ni avslutningsvis äntligen få ta del av några bilder från vår vistelse hittills här i Patong.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Härligt att höra att allt är bra. Lite avundsjuk blir man av att ni kan bada och sola när vi går med tjock tröja o regnkläder.
    Här är allt som det ska vara. Det stora bekymret är att hitta julklappar åt alla. Kul bilder ni har tagit. Hoppas ni får fortsatt trevligt på resan.
    Hälsningar Bernt o Ninni

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *