Nu sitter vi på Arlanda och väntar på planet hem. Tio härliga timmar fick det bli här idag. Men det har gått ganska bra. Vilja vill sova hela tiden eftersom hon tror att det är natt eftersom det är det i USA nu.

Flygresan från New york gick väl sådär. Vilja som hela tiden har fått beröm av okända människor för att hon är så lugn, nöjd, glad och lätt att resa med hade en dålig dag. Hon sov kanske en timme och resten av tiden gnällde och skrek hon. Inte så kul när övriga på planet ville sova.

Arlanda är som vanlig kändistätt. På utresan såg vi Kajsa Bergqvist och Anja Pärson och idag har vi sett Magnus Johanson och Tony Mårtensson. Dessutom stod vi framför Bengt-Åke Gustafsson i check-in kön. Mest sportkändisar som är ute och flyger alltså.

Och till er som undrar vem Mange är lik. Nina och Staffan gissade rätt, det är Kevin Beacon. Och nu när man tänker på det så håller jag med. Dom är faktiskt verkligen lika. Håller ni med?

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *