Att det skulle vara annorlunda att resa med ett litet barn förstod vi ju och vi fick en försmak av det redan på flygplatsen hemma igår. Vid gaten satt ett helt gäng med människor av olika nationalitet och Vilja blev medelpunkten i rummet. En egyptisk kvinna kom fram och pussade henne på handen och tog henne i famnen och gick iväg med henne. Och en syrisk kvinna frågade om vi hade fler barn. När vi sa att vi inte hade det så sa hon att vi måste skaffa många eftersom dom blir så “genious”. Vi kunde ju inte annat än att hålla med om att Vilja är fin såklart. Det blev en ganska hemsk natt inatt. Jag var övertygad om att vi inte skulle kunna komma iväg. Jag vaknade vid ett och hade så ont i magen på ett sätt som jag inte haft förut. Efter en stund fick Mange ringa efter en läkare och vi fick prata med en kvinna på sos som ville skicka en ambulans till mig så att jag kunde åka in till Danderyd och kolla vad det var. Men jag ville avvakta lite och efter en halvtimme blev det så bra att jag kunde somna om. Idag känns det okej. Och jag vill inte att ni ska oroa er, det finns bra läkare i USA också om det skulle behövas.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Spännande att ni är iväg. Hoppas du mår bra nu Linda. Åh, ska bli kul med bilder på lilla globetrotter-Vilja!

  2. Jag försöker lära mig er kartfunktion. Jag har listat ut att ni är i Chicago nu (eller kanske på väg mot Miami, jag fattar inte riktigt vilken tid som visas, er eller vår och så). Hoppas att det gick bra att flyga. Är verkligen nyfiken på hur Vilja tog det. Och Linda, det finns väl läkare på färjan? Du måste kolla upp det ifall det behövs. Mange, det får du se till om inte annat. Jag vill inte ha några amerikanska samtal! Den fina filmen kom fram förresten. Fasen, vad smart hon är! Ta hand om er alla tre nu! Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *