2 Globetrotters

Reser med barn

New York

9 december 2008
Magnus

Nu är vi på plats i New York. Vi har hittat gratis internet, 10 minuter så det blir inget långt inlägg. Hoppas hitta ett bibliotek där vi kan ladda upp bilder senare idag. Hotellet är bra och ligger centralt. Lite klurigt att ta sig dit med tunnelbana, Vilja och alla ryggsäckar. Nu ska vi gå och se om vi hittar något att äta här på Times square. Tidigare idag var vi uppe i Top of the rock och kollade på utsikten. Coolt.

Läs även


Kommentarer

farfar
10 december 2008 12:49

Så ska de se ut, fina bilder särskilt "stor båt och liten flicka". Jag vill sedan bara påminna om att, sevärdheter i all ära, men glöm inte att insupa atmosfären i tex New York där ni är nu. Det kan kräva att man slappnar av och låter alla sinnen vara öppna, hörsel syn känsel och lukt. Minnen av sådan art kan man sedan framkalla resten av livet.

Magnus & Linda
11 december 2008 12:49

Vi insuper atmosfären till fullo. Har skippat de mest uppenbara sevärdheterna, frihetsgudinnan och Empire State Building.

Faster Emma
11 december 2008 09:39

Nowy Jork, Nowy Jork! Gud vad roligt. Jag måste också åka dit någon gång. Synd att Vänner-fiket Central Perk inte finns på riktigt. 🙂

Nina
11 december 2008 10:21

Jo, jag tänkte på det här med namnet på hemsidan. Ska ni inte byta snart? Alltså så den nya adressen blir http://www.3globetrotters.se Känns ju mer aktuellt… Och förresten, idag har jag lite mer tid så om ni behöver information eller hjälp får ni höra av er… Kram