Nu är vi på plats i New York. Vi har hittat gratis internet, 10 minuter så det blir inget långt inlägg. Hoppas hitta ett bibliotek där vi kan ladda upp bilder senare idag. Hotellet är bra och ligger centralt. Lite klurigt att ta sig dit med tunnelbana, Vilja och alla ryggsäckar. Nu ska vi gå och se om vi hittar något att äta här på Times square. Tidigare idag var vi uppe i Top of the rock och kollade på utsikten. Coolt.

You might also enjoy:

4 Comments

  1. Så ska de se ut, fina bilder särskilt "stor båt och liten flicka". Jag vill sedan bara påminna om att, sevärdheter i all ära, men glöm inte att insupa atmosfären i tex New York där ni är nu. Det kan kräva att man slappnar av och låter alla sinnen vara öppna, hörsel syn känsel och lukt. Minnen av sådan art kan man sedan framkalla resten av livet.

    1. Vi insuper atmosfären till fullo. Har skippat de mest uppenbara sevärdheterna, frihetsgudinnan och Empire State Building.

  2. Nowy Jork, Nowy Jork! Gud vad roligt. Jag måste också åka dit någon gång. Synd att Vänner-fiket Central Perk inte finns på riktigt. 🙂

  3. Jo, jag tänkte på det här med namnet på hemsidan. Ska ni inte byta snart? Alltså så den nya adressen blir http://www.3globetrotters.se Känns ju mer aktuellt… Och förresten, idag har jag lite mer tid så om ni behöver information eller hjälp får ni höra av er… Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *