Igår var Linda i sitt esse då vi satte oss på en lokalbuss från South Beach och åkte till Target, ett stort köpcentrum. Där inhandlades diverse prylar, till Vilja inte minst. Senare på eftermiddagen när vi var tillbaka gick vi ner till stranden där Vilja fick leka i sanden och tugga på snäckor. Badkrukan Magnus tog sig desutom ett dopp.

Idag är planen att vi ska träffa Orlando, en kille som bor här i Miami och som vi träffade på Lindas systers bröllop i somras. Har vi riktig tur så har han lyckats fixa fram en bilbarnstol och då har han lovat köra runt och visa oss mer av Miami. Det vore en perfekt avslutning på Miamivistelsen i så fall, i morgon bär det av ut i den karibiska övärlden.

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Vad fint det låter! Och snart börjar kryssandet, sjukt lyxigt. Hoppas att det gick bra med Orlo och att ni kom ihåg att hälsa från oss. Och target är ju najs, fast kom ihåg att det uttalas på franskt manér=) Kram kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *