Idag har det varit fint väder så efter frukost gick vi ner till stranden en stund. Vilja sov i vagnen så Mange och jag fick en lugn stund i solen. När hon vaknade fick hon bada och hon tyckte det var jättekul med de höga vågorna.

Orlando hade fixat en bilbarnstol så han kom och hämtade oss på hotellet vid tolv. Vi åkte runt i Miami i hans bil och fick se kubanska freedom tower, Little Havanna och Coconut Grove. Sedan tog han oss till en liten kubansk restaurang där vi åt en massa godsaker. Jag trodde inte att kubansk mat skulle vara så god men det var den verkligen. Vilja gillade de svarta bönorna bäst. Ikväll ska vi ta en promenad här på south beach och imorgon bär det iväg till Karibien. Vi hörs!

Du kanske också gillar

5 Comments

 1. Åh, ni ser ut att ha det riktigt kul. Skönt väder ser det ut att vara och det verkar funka bra med Vilja! Vi är nyfikna på om PoB går åt, eller hur ni gör. DANIEL och Hampus hälsar.
  Barrans förstasida ägnas åt en Lindsdalsmamma som nu får en halvmil till jobbet…

 2. Åh det låter som ni har det underbart! Vilken otroligt söt bild på Vilja när hon ätit kubanskt=)
  Hälsa Karibien från oss! kan ni ta med lite varm luft hem till wille, han hälsar att hans astma och eksem skulle uppskatta det mycket;P
  Hoppas nu att kryssningen blir toppen och att ni får det lika härligt som hittils!
  Många Kramar Wille (som gått 28 steg själv..)

 3. Jaså kubanskt funkar bra som substitut för pasta med broccoli! Här är det rätt soligt och fint idag fast kyligt förstås – mössa på.

 4. Vi har tittat på filmer på Vilja. Hon är så söt. Idag har vi gått på stan i Malmö. Vi väntar med spänning på nästa inlägg från övärlden. Lisa mest efter nya bilder på Vilja.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *