Näst sista stoppet på vår resa i Karibien, Tortola. Igår var vi på Martinique men det var väldigt varmt sa vi gick bara omkring en stund i Fort de France innan vi gick tillbaka till skeppet för lunch och afternoon tea. Häromdagen drack vi afternoon tea med två kanadensare som var på sin sjunde kryssning för i år bara. Och efter jul skulle de iväg igen. De var väldigt korrekta och ville diskutera krisen i ekonomin, olika valutor och sånt. De tyckte också att vi skulle lämna Vilja hemma nästa gång och åka på några veckors kryssning utan henne, sa hade de gjort med sina barn när de var små. Jaja, några veckor kommer vi ju inte lämna henne kan jag tala om. Men gärna en weekend kanske.

Igår när vi gick omkring i Fort de France sa vi att det verkligen kändes säkert där och att det var sa civiliserat jämfört med de andra öarna. Och när vi kommer tillbaka till båten sa träffar vi på några holländare som vi träffat förut på St Lucia och de hade de blivit rånade, bara några hundra meter från båten. Läskigt! Så idag känns det skönt att inget sånt hände tidigare på resan, nu har vi bara Half Moon Cay kvar. En privat kryssnings-ö, dar bara passagerarna på skeppet kommer vara. Hoppas bara det är fint väder!

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Tjenna Magnus! Hoppas atta ni har det bra på eran semester. För att du inte ska bli allt för efter om vad som händer i Sveriga så tänkte jag berätta lite om vad som händer här. Igår var det ishockey, Bif – LHC 2-1 🙂

    Ha det bra.

    1. Kul för BIF att få vinna lite. Jag har precis uppdaterat mig och en titt i tabellen visar at LHC fortfarande är i topp. BIF 6:a, en medioker placering för ett mediokert lag. Noterar också att Patriks grabbar ligger redo för kvalserien.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *