Andra dagen i Miami ar snart slut och jag tänkte sammanfatta lite hur det har varit hittills. Jag kan ju börja med att säga att det är stor skillnad att ha Vilja med sig. Hon väcker så otroligt stor uppmärksamhet här. Människor som går förbi säger “beautiful baby, you are very fortunate” eller så säger de att hon borde bli modell for barnprodukter. Idag när vi åkte en proppfull buss och jag kom in med Vilja i famnen sa var det någon som skrek “a baby” och sa var det flera som ville lämna sina saten till mig. En man frågade vad hon hette och sedan ropade han ut i bussen “everybody say hello to Vilja from Sweden”! Man kan bara skratta!

Igår var vi på South beach hela dagen. Strosade omkring och hade en mysig dag tillsammans. Idag tog vi bussen till downtown Miami. En helt annan upplevelse. Miami ar verkligen ingen mysig stad. Väldigt stora kontraster till hur det är i Miami beach där vart hotell ligger. Vilja har inte kommit in i rätt dygnsrytm ännu sa hon vaknade vid fyra imorse. Mindre kul. Vårt hotell är nog inte inriktat till barnfamiljer heller eftersom frukosten börjar serveras vid nio! Alltså har vi varit uppe väldigt länge när det är dags för frukost.

Du kanske också gillar

3 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *