Nu sitter vi i New Yorks otroligt pampiga huvudbibliotek. Här får man använda internet gratis under en begränsad tid. Vilja är dock på gnällhumör vilket inte lämpar sig bra i ett bibliotek.

Idag är det en fin dag och vi åkte tunnelbana söder ut på Manhattan och tittade på Ground Zero och gick till The Skyscraper museum. De två senaste dagarna har varit tråkiga i det avseendet att det regnat men vi har ändå utforskat Manhattan och Linda har shoppat en del kläder till Vilja.

Nu får man nog säga att vi kommit in i New York-rytmen en del. Vi har lite koll på saker och ting och använder tunnelbanan varje dag. Det blev en liten omställning från kryssningen och det sköna “laid-back” livet i Karibbien till hetsiga NY.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *