2 Globetrotters

Reser med barn

På plats i New York efter lite besvär

28 juni 2009
Magnus

Nu är vi på plats i NY. Resan hit blev lite meckigare än förväntat, det var oväder över JFK-flygplatsen så det gick inte att landa vilket innebar att vi fick åka till Boston och landa för att senare flyga tillbaka till New York. Vi hade planerat att åka in till Manhattan med tåg och tunnelbana men i o m klockan vid det här laget var efter midnatt blev vi kraftigt avrådda från det. Alternativet som kvarstod var att ta en taxi och INGEN taxifirma i NY tillhandahåller bilstolar samtidigt som dom vägrar att ta med ett barn i bilen utan bilstol. Efter mycket om och men lyckades vi förhandla oss till att låna en bilstol av flygbolaget.

Jaja det mesta löser sig, så även detta, och nu njuter vi av New York för fullt.

Läs även


Kommentarer

Faster Emma
29 juni 2009 00:22

Grattis på bröllopsdagen! Kan ni uppdatera dagboken från mobilen så att ni kan serva oss med många och täta dagboksinlägg?

Nina
29 juni 2009 13:48

Vad bra att ni stod på er med flygbolaget! Alltså känns det inte lite som att taxi NY borde inse att barn också vill åka med? Vissa små barn KAN ju inte ens gå själva. Hur ska de då kunna hålla jämna steg med en bil liksom? Jag avslutade lägret igår. Blev sjuk samma dag såklart. Ligger nu med feber och halsont. Det var ju inte så jag planerat att påbörja sommarlovet men vad fan, det får väl gå. Har ni köpt ett nytt objektiv? Vad blev det? Jag hann inte bestämma mig om mitt så det får bli en annan gång… Uppdatera gärna dagboken snart så man vet vad som händer! Kram