Nu befinner vi oss i ett soligt Toronto. Vi har inte hunnit utforska så väldigt mycket än så länge men vi kan konstatera att jämfört med Manhattan så är hotellet lite sämre och det känns som man går omkring i en småstad (återigen jämfört med Manhattan). Lindas första omdöme om Toronto var att det såg ut att vara lite mindre än Gävle. Jag vet inte, kanske har jag missat att det bor drygt 5 miljoner personer i Gävle. =)

Vi har fixat hyrbilen som vi ska plocka upp på torsdag då vi åker till Niagarafallen och strax ska be promenera iväg till CN Tower för en hisnande upplevelse. Enligt uppgift har dom ett glasgolv man kan gå på x antal hundra meter upp. Perfekt för alla höjdrädda vilket inkluderar mig.

Det är mysigt att vara ute och resa och ha så mycket tid tillsammans hela familjen. Vilja kallar alla nya hotellrum för hemma och säger varje morgon att hon vill åka buss. Hon pratar mer och mer och förstår att thank you betyder tack.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Sitter och längtar efter fjärran länder och lite sol “suck”. Vädret har liksom vänt lite. Imorgon bär det av till Astrid Lindgrens värld, man måste ju roa sin (nästan) fyra-åring ;-)! Ni verkar ha en skön semester. Fortsätt med det. Kramar till alla tre från oss.

  2. Shit vad smart hon är! Redan tvåspråkig! Och så fin bild på henne i Brooklyn, den vill vi ha på väggen sen! Vad bra att ni verkar ha det bra! kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *