Igar var det tankt att vi skulle aka till Senegal men eftersom det var nationaldag i Gambia och Magnus garna ville se firandet i huvudstaden sa lyckades vi skjuta upp Senegalturen till torsdag. Magnus akte taxi till och spenderade hela formiddagen i Banjul. Han sag massa parader och Gambias president likval som Mauretaniens och Guinea Bissaus presidenter som var pa statsbesok. Det var en massa skolbarn som marscherade och aven militaren och brandkaren. Den har resan har det inte alls shoppats sa mycket som det brukar. Vi kommer inte behova skicka hem nagot alls. Magnus kopte nagra masker igar och sa har vi kopt ett par sma statyer. Okej Linda har kopt tva vaskor ocksa men om man jamfor med Vietnamresan nar hon kopte minst 10 sa ar det ju ganska lugnt.

Du kanske också gillar

3 Comments

 1. Åh, om ni har plats får ni gärna köpa något roligt gambiskt till mig! 🙂 Kanske något i inredningsväg; en tavla eller mask eller något kul (jag litar till fullo på er smak). Ni vet, som skön motvikt till alla IKEA- och Miomöbler. 🙂

 2. Hej på er!
  Vi har RUSKIGT blaskigt här hemma. Ni valde rätt tid för er resa. Det är riktigt drygt att gå med barnvagnen kan jag säga och mildvädret ska fortsätta.
  Vi blir sugna på att resa när vi ser era bilder.
  Passa på att ha det skönt och härligt!
  Jimmy gissar förresten på att landet är Spanien…

  //Marie och Jimmy

  1. Ja, det har varit skont att komma till varmen nu. Men snart ar vi hemma igen. Jimmys gissning ar tyvarr fel..Har vi vunnit nagon miljon forresten? //Linda

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *