Idag hyrde vi varsin cykel och gav oss ut i den stekande solen pa en liten tripp. Tyvarr ar vagarna i Gambia knappast gjorda for cykling (eller annan trafik heller for den delen). Forsta delen fran turistorten var ganska latt med nagra av de fa vagar som ar asfalterade, sedan blev det mest att leda cykeln eftersom vagarna bestod av djup sand. De flesta turister verkar halla sig till begransade omraden sa man behover inte ta sig sa langt for att uppleva en annan miljo. Det var en trevlig liten tur och de flesta man aker forbi halsar och vill prata lite, utan att forsoka salja nagot.

Du kanske också gillar

4 Comments

 1. Hejsan

  Den trevliga resedagboken och de jättefina bilderna inspirerar oss så att vi står ut i det råkalla februarivädret………OCH till att planera en egen Afrikatripp. Vi tänkte oss v.12 och då håller väl du ställningarna Linda!! -:)

  Ha det jättebra!
  Kramar
  Maj-Lis, Ola och Anne

 2. Vi saknar dig. Vi skulle vara med dig där du är. Är det skönt att vara där vid stranden? Vi har snart lov och då ska jag (Hussein) träffa en tjej i Kalmar. Du var fin när du hade den lilla flickan i famnen (Ismail) Det är fina bilder som du har tagit. Vi vänta på att få se fler bilder. Vi längtar efter att få höra allt om resan.

  Ha det bra
  hälsar Ismail och Hussein och Mohammed

  1. Hej! Ja det ar skont att vara vid stranden, men mest har vi varit vid poolen eller ivag till andra stallen i Gambia. Vi ses snart!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *