Idag har varit en slappdag for mig. Jag har legat vid poolen hela dagen men Magnus har varit pa en liten promenad. Imorgon ar det Gambias nationaldag, typiskt nog har vi valt just morgondagen till att aka over till Gambias enda grannland, Senegal. Vi hade hoppats pa att ta oss till Dakar men det skulle tyvarr blivit ganska dyrt. Sa vi valde att aka till sodra Senegal istallet och sa kommer vi gora en lite tur med overnattning till ostra Gambia pa mandag oxo. Dar ska man forhoppningsvis fa se flodhastar och pelikaner. Och lite mer av Gambia utanfor turiststraken. Igar spenderade vi dagen i Banjul. Magnus har ju en passion for hoga byggnader sa vi skulle saklart aven upp i Gambias hogsta byggnad. Arch 22 heter den. Lite ranglig ar den ocksa. Bilar far inte kora under den langre eftersom den skakar sonder av vibrationerna. Sakerhetsvakten som stod utanfor var lite aggressiv. Hon fragade Mange om jag var hans fru och nar han sa ja sa sa hon “Now you have two!” Hon ville bli hans andra fru men jag satte stopp for det och lite sur blev hon allt.

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Hrmpf, Linda, du får se till att de afrikanska damerna håller tassarna borta. 🙂 Var försiktiga i de skrangliga byggnaderna också… Ni missade en spännande hockeymatch igår, svenska hockeytjejerna är i final nu (tom kul för en som inte är sportintresserad). Ikväll är första deltävlingen i Melodifestivalen och det är väl däremot inget ni är ledsna över att missa. 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *