Idag har vi besokt Gambias storsta stad, Serrekunda. Det ar ju ingen storstad direkt. Gatorna ar av rott damm och det finns inga turistrestauranger alls. Men det var spannande. Vi sag nog fem vita manniskor pa hela tiden, i resortomradet dar vi bor ser man betydligt fler varje dag. Efter Serrekunda akte vi till Bakau och at lunch och promenerade langs stranden. Det har varit ganska kallt de har dagarna, trots det har vi brant oss lite i solen. Imorgon ska vi ivag pa en liten tur och besoka SOS Barnby och ett barnsjukhus. Ska kopa lite bandage och sprutor innan sa vi har nagot att skanka till sjukhuset. Hoppas ni har det bra! Linda & Mange

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Hej!
    Nu rullar det på. Vi ska flyttstäda i helgen, alltså i huset. Här hemma packas det för fullt. Vi får väl se hur långt vi har hunnit när ni kommer hem. Ha en bra fortsatt semester. Mia, Diego och Nico!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *