Vilja på Island

2009 var vi på Island några dagar som en stop over på väg hem från New York och Toronto. Vi blev förälskade i landet och naturen och sedan dess har vi velat åka tillbaka. Så på lördag åker vi dit igen – den här gången utan barn

Vi ska vara där en vecka och köra Ring road, vägen som går runt hela ön. Jag är så pepp på att se norrsken och vacker natur. Förra gången vi var där var vår äldsta dotter knappt två år och vår yngsta var inte född ännu. Nu går båda i skolan och kan inte vara lediga för hur många resor som helst under terminerna så de stannar hemma med farmor och farfar. Självklart kommer vi ta många foton och även skriva ett och annat blogginlägg. Är det något speciellt ni vill läsa om?

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *