Igar gick vi omkring i ett soligt Vegas i bara t-shirts. Idag har vi just kommit till ett iskallt och snoigt Grand Canyon. Pa grund av att det var lite snostorm pa vagen hit kom vi fram nar det var morkt och har alltsa annu inte hunnit se nagot av ravinen. Men imorgon blir det en heldag utomhus med langkallingar och mossa.

Vi har nu ocksa kommit till resans tredje delstat, Arizona.

You might also enjoy:

6 Comments

 1. Hej. Inte så stor skillnad på vädret här. soligt och 9 grader varmt. Dock inte så många intressanta saker som ni tycks få se "over there" Pappa o mamma.

  1. Hej! Ja vi far se mycket spannande saker och nu i LA sa ar vadret riktigt fint igen. Det var for varmt att ga i kortarmat och shorts. Mange har inte med sig nagot svalare an jeans och gympadojor sa han har det ganska varmt. Kram

 2. Hejsan…
  i morgon börjar nya terminen…upp i ottan igen. Och där är ni med fantastiska vyer!! HÄRLIGT!
  jag ska krama dina elever Linda och sen ska vi in och titta här….MÅ GOTT
  hälsar Anne

 3. hej! nu är jag tillbaka i norrköping. precis fått reda på vilken pjäs jag ska regissera till våren och med vem. känns jättebra. men skumt att gå i skolan igen. hoppas ni har det bra och tar mycket kort. kram Lisa

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *