Vi har hittat ett ställe där vi kan ladda upp bilder (100 kr/timmen) så här kan ni nu äntligen få ett litet smakprov på hur vår resa sett ut hittills.

Las Vegas som vi är i nu är ett sanslöst ställe och vi bor verkligen mitt i smeten med blinkade ljus om nätterna och Eiffeltornet och triumfbågen som grannar. Vi lever lyxigt hittills och har redan beställt room service två gånger. Ikväll ska vi nog testa på gamblingen lite, allt är så stort så det är svårt att veta var man ska börja men jag tror vi sätter resten av reskassan på rött i rouletten. Kan ju bli kanonfin utdelning på det.

Grattis till Nina och Staffan som har förlovat sig. Kommer ni hit och gifter er sen?

Tack för alla gästboksinlägg. Kul att läsa!

Du kanske också gillar

4 Comments

 1. Trevligt att se lite bilder. Ta det lugnt med spelandet och lägg istället ett slant på presenter åt alla gästboksskrivare vetja. 😉

 2. Hejsan Linda……och Magnus

  Så himla kul att läsa och se bilder från Er resa. Avundsjuk blir man!!
  Här hemma är allt som vanligt…d v s småregnigt, grått och jobbet börjar på måndag.
  Men bara njut ni, snart är det min tur. *LL

  GOTT nytt år till er båda och ha det så jättespännande och kul

  hälsar fröken Anne

 3. hej. Huset står kvar, blommorna har fått vatten och post finns hos oss. Just nu 7º varmt. Fina bilder. Klarade ni er vid rouletten eller ska vi skicka ????
  Pappa o mamma

 4. Äntligen lite bilder! Hotellfrukosten verkar ju vara väldigt mycket ni! Förstår att ni e nöjda. Vi kommer troligtvis inte till Vegas och gifter oss just nu. Kanske om Staffan tar storslam på internet-poker så bröllopskontot ökar rejält. Ni kan väl fixa ett sånt där Elvis-kapell åt oss i fall att…=) Kram, kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *