Idag ar nast sista dagen har och det ar sorgligt. Vi vill absolut inte aka hem annu. Idag har vi spenderat det mesta av dagen i Hollywood. Man skulle kunna tro att Hollywood ar en glammig stadsdel men det ar precis tvartom. Ganska sunkigt och det mest spannande var saklart alla stjarnorna i gatan, Walk of fame, som det kallas.

Vi har ocksa akt igenom en del fina villaomraden och kollat pa hus. En del bor riktigt flott.

Nagon kanske undrar vilka de storsta nyheterna har varit i amerikansk tv och radio nar vi har varit har och da kan jag beratta att de tre storsta sakerna har varit:

1. Allt fler amerikaner vill att USA ska ta hem sina trupper fran Irak.

2. Gerald Fords dod. Flaggorna ar fortfarande pa halv stang pa alla offentliga byggnader. Och pa tv ar det minnesprogram om honom hela tiden.

3. En ny lag sager att amerikaner nu masta skaffa pass for att aka till Kanada, Mexiko och Karibien. Tydligen har de tidigare kunnat aka dit utan pass. Manga tror att det ska bli ett bakslag for turismen i dessa omraden..Jaja, hur jobbigt kan det vara att behova skaffa ett pass for att kunna resa till spannande platser?

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *