Idag hämtade vi vår hyrbil. Bara två kvarter från hotellet hade Avis sitt kontor så man fick inleda direkt med att ratta ut verkligen mitt i centrala San Francisco. Detta gick dock bra och snart körde vi över Golden Gate (häftigt). Vi har under dagen besökt Muir Woods (stora Redwoodträd) samt Point Reyes, en vacker plats längs Kaliforniens kust där man så här års har möjlighet att se valar. Vi fick faktiskt syn på några, dock på ganska långt avstånd. På vägen “hem” åkte vi en annan väg genom San Francisco. Bl a nedför krokiga Lombard Street och uppför några ruskigt branta backar, det var så man nästan bara såg himlen utanför vindrutan. Nu ska vi hitta nånting att äta, sen laddar vi om inför morgondagen då vi ska lämna San Francisco och köra vidare söder ut.

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. Hej! Det later som att ni har det fint! Vi har precis varit och inhandlat vita klader infor kvallen sasom traditionen sager. Det betyder att man vill ha fred under nasta ar. Gult betyder att man vill ha rikedom sa jag tar pa mig ett par gula flip flop- lagom diskret!…Intog forsta Brasiliencaipirinhan pa Copacabana igar efter 22 timmars bussresa fran Foz de Iguassu. Spenderade en natt i Puerto Iguazu och hann se fallen under 2 dagar, helt fantastiskt! Sag tucan, kollibri, coatis och stora odlor och fjarilar i regnskogen. Hade hoppats fa se en jaguar men det dok inte upp nagon. Efter att ha levt storstadsliv i Buenos Aires sa ska vi nu ta det ratt sa lugnt under nyarshelgen och bara slappa pa stranden. (Dock regn just nu). Sightseeing far starta forst pa tisdag enligt var plan. Infor nasta helg blir det ett par dagar pa Ilha Grande utanfor Rio. Vi ar inte sa duktiga pa att uppdatera var resedagbok sa darfor skriver jag har istallet! So far so good alltsa. Far val se om vi klarar Rio utan att bli ranade! Ha det sa bra pa er resa ocksa och Gott nytt ar och kram pa er fran Rio de Janeiro ¨
    Emma o Andy

  2. Gott nytt år
    Så nu är ni på väg till Las Vegas, med nyårsfirande i Montery det låter exotiskt. På andra sidan klippiga bergen har dom just nu snökaos med en halvmeter snö ända nere i Albuqurque, men varmare väder är tydligen på väg. Här hemma är det ett riktigt oväder på gång i södra götaland det låter på spågubbarna som det nästan är en ny Gudrun i antågande.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *