Nu är vi tillbaka i soliga Kalifornien. Soligt har det i och för sig varit under hela vår resa, vi har haft kanontur med vädret. Här i Los Angeles är det nästan sommarvärme dock. Igår gick vi omkring med mössa och vantar och frös i Grand Canyon. Grand Canyon var, som man kanske hade väntat, otroligt storslaget och det går naturligtvis inte att återge på bilder. Det var en upplevelse att få se det.

Vi körde i ett streck från Grand Canyon till Los Angeles igår, bl a med en kort avstickare via Route 66. Los Angeles är oöverskådligt stort. Vi åkte i en timme (ca 90 km/tim) på minst fyrfiliga motorvägar genom LA innan vi kom till vårt motell i Santa Monica (ett kvarter från stranden). GPS-navigatorn har varit en ovärdelig hjälp. Den säger typ “In 5.5 miles, keep left onto highway 605 South”, på så sätt kan man i god tid börja ta sig dom fyra filer åt vänster som kanske behövs.

Idag har vi varit nere på stranden. Vi såg både sälar, delfiner, pelikaner, surfare och livräddare! Annars har vi strosat omkring i downtown Santa Monica. Linda påstår att det ska vara bästa platsen att se kändisar men jag har inte sett någon än (eller så känner jag inte igen dom).

Du kanske också gillar

6 Comments

 1. Hej Linda alla eleverna sitter här och Ola och läser din hemsida

  Vi har tittat på dina bilder ,,de var fina o spännande .
  vi hoppas att ni har en trevlig resa

 2. hej linda jag läsar din dagbok det är rolig, jag onsker att ni har bra där.
  jag hopas att visis på måndag och velkomen SVERIGE igen

  hälsingen naima

 3. man blir ju sugen när man ser era bilder, det är riktigt storslaget där borta. hoppas ni inte glömmer shoppa lite också 😉 kram lisa

  1. Skulle Linda glomma att shoppa? I don’t think so! Idag var vi till och med tvungna att kopa en ny vaska for att fa ner paraplyet till dig. Vi far se om det gar ner annars far vi tejpa det pa vaskan eller nat.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *