En lekplats som vi fått tips om och som blev mycket poppis hos alla barn i sällskapet, från 2-9 år,  är Anders Franzéns park. Det är en lekplats från 2014 som ligger fint i Hammarby Sjöstad.

Lekplatsen är i olika nivåer och det finns kompisgungor, rutschkanor, klätternät, gungbräda och en skatepark. Det allra roligaste var dock det uppbyggda varvet med en båt och flera små verkstäder och hus man kunde gå omkring i.

Det var svårt att hitta parkeringar runt parken. Vill man ta en promenad och till exempel leta efter Pokemons så ligger vattnet precis bredvid och bjuder på fin promenadutsikt. Det finns även en liten affär bredvid där man kan köpa korv eller glass om man vill stanna en längre stund. Adressen till parken är Båtklubbsgatan 2.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *