3 affärer med billiga och snygga barnkläder i London

Jag fortsätter att tipsa om saker i London. Idag har turen kommit till affärer där man köper snygga barnkläder och även vuxenkläder billigt. Men det är ju oftast roligast att handla till de små.

Marks & Spencer

Marks & Spencer finns många fina barnkläder. Jag gillar deras pyjamasar och nattlinnen allra bäst. På Marks & Spencer i Abu Dhabi köpte vi en jättefin pyjamas till vår dotter som hon har haft på sig på många pyjamaspartyn. Nu senast när vi var i London köpte vi snygga baddräkter och sommarklänningar till tjejerna.

TK Maxx

TK Maxx är den engelska motsvarigheten till amerikanska TJ Maxx. Här kan du verkligen fynda eller om du har otur inte hitta något alls. Det beror helt enkelt på vilken dag du kommer dit. Hela deras affärsidé är att sälja välkända märken till bra priser. Det kan till exempel vara förra årets kollektioner men jag har hittat många fina baskläder från Tommy Hilfiger, Levi’s och Ralph Lauren där. Senast köpte jag en jättesöt, annorlunda regnkappa till min systerdotter.

Primark

Primark är ett sådant där ställe som man antingen älskar eller hatar. De säljer inte direkt märkeskläder men de säljer mängder av kläder, både till vuxna och barn och det är riktigt billigt. Jag köpte en hel del kläder som presenter till tjejerna. Stilen är väl som H&M eller Zara men ibland är det kul att köpa kläder som inte finns i varje stad hemma.


Letar du efter andra saker att göra i London? Här finns en del tips!


Kolla även om Londonpass kan vara något för dig. Det ger rabatt på mängder av sevärdheter och även bra shoppingerbjudanden.


Läs också: Två schyssta lunchställen i London

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *