Nu är vi i Kubas “semesterparadis” Varadero, ca 2 timmars taxifärd från Havanna. Vi bor i ett helt ok rum, poolen är bra, stranden och havet är jättefint. Det är all inclusive så vi bara slappar, badar, äter och dricker drinkar. Gästerna på den här resorten består uppskattningsvis av 0.5% svenskar (vi) och 99.5% fulla kanadensare.

Linda och jag saknar Havanna som var en helt fantastisk och unik upplevelse. Det här stället (Varadero) skulle kunna vara vilken karibisk ö som helst, vilket inte alls är dåligt. Det är toppen att ligga under ett parasoll på stranden med en mojito i ena handen och en pina colada i den andra hela dagen.

Två dagar till av den varan blir det sen flyger vi till Panama City, då räknar vi med bättre internetuppkopplingmöjligheter också!

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Även om det skulle “kunna vara vilken karibisk ö som helst” så låter det ju inte så tokigt i mina öron. Attans vad jag hade velat ligga i solen. Eller bara ha en mojito i handen=)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *