Nu har vi på tre dagar varit i Savannah (Georgia), Charleston (South Carolina) och så Wilmington (North Carolina) där vi nu befinner oss. Tidsschemat kan ju låta lite tajt och att vi dessutom har behövt åka till läkarmottagningar och sjukhus med Signe har ju inte gjort det bättre. Nu har den biten ordnat sig och Signe mår toppen vilket ar väldigt skönt. Hon smiter och thrashar hotellrum igen precis som vanligt.

I Savannah sov vi två nätter och hann promenera och se en del av den vackra staden. Utanför Charleston besökte vi Boone Hall, ett gammalt plantage där man hade slavar. Här i Wilmington har vi i princip bara ätit middag men vi hann med en sväng med bilen genom stadskärnan och så stannade vi till vid en stor stridsbåt (numera museum) som användes flitigt i Stilla havet under andra världskriget.

I morgon tar vi bilen vidare norrut i North Carolina och kommer åka färja ut till “Outer banks” där vi sen bilar vidare längs en smal landremsa utanför Atlantkusten. Något svalare väder nu så imorgon blir det nog t o m långbyxor.

Du kanske också gillar

4 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *