Igår åkte vi färja till Ocracoke och idag har vi tagit en färja vidare till Hatteras. Här är väldigt mysigt men det är inte riktigt säsong ännu så många småställen har inte öppnat ännu.

Men eftersom mycket är stängt fick vi en skön kväll på hotellet igår. Vi köpte med oss några efterrätter som vi delade på hela familjen. Sedan fick vi vuxna var sin egen liten stund framför brasan i lobbyn. Jag utnyttjade min egentid till att lyssna på en ljudbok. Det är härligt att vara tillsammans allihop så mycket men det är också riktigt skönt att få en halvtimme alldeles i fred.

You might also enjoy:

3 Comments

  1. Låter riktigt mysigt! Både hotellmys med efterrätter och egentid framför brasan. Jag hade kunnat tänka mig båda sakerna any day.

  2. Låter riktigt mysigt det där.

    Kanske en yrkesskada…jag hakar upp mig ännu en gång på det där med uttalet 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *