2 Globetrotters

Reser med barn

Ocracoke

24 april 2012
Magnus

Igår åkte vi färja till Ocracoke och idag har vi tagit en färja vidare till Hatteras. Här är väldigt mysigt men det är inte riktigt säsong ännu så många småställen har inte öppnat ännu.

Men eftersom mycket är stängt fick vi en skön kväll på hotellet igår. Vi köpte med oss några efterrätter som vi delade på hela familjen. Sedan fick vi vuxna var sin egen liten stund framför brasan i lobbyn. Jag utnyttjade min egentid till att lyssna på en ljudbok. Det är härligt att vara tillsammans allihop så mycket men det är också riktigt skönt att få en halvtimme alldeles i fred.


Kommentarer

Nina
24 april 2012 21:53

Låter riktigt mysigt! Både hotellmys med efterrätter och egentid framför brasan. Jag hade kunnat tänka mig båda sakerna any day.

Linda
24 april 2012 23:03

Du får följa med nästa gång!

Lejla Crnkic
25 april 2012 01:07

Låter riktigt mysigt det där.

Kanske en yrkesskada…jag hakar upp mig ännu en gång på det där med uttalet 🙂