Igår hade Vilja och jag en riktigt mysig och varm dag på Disney world. Eftersom Signe fortfarande var hängig vilade hon på hotellrummet med Mange på fm. Men på eftermiddagen mötte de upp oss. Vi hann såklart inte se allt men Vilja fick bestämma vad vi skulle göra hela dagen. Det var så mysigt att vara där med bara henne och kunna ge henne all uppmärksamhet.

You might also enjoy:

6 Comments

  1. Hon tyckte nog det var lika härligt. Apropå soptunnan… Det är väl de där markeringarna i gatan och kinesiska muren som syns från månen, va? 🙂

      1. Jodå, helt tydligt, när jag hade näsan ca 5 cm ifrån 🙂 Men jag frågade S´wins man som var ute så han körde ut sin och visade mig. (Ehh, det kunde ju tolkas på olika sätt med lite snuskig fantasi )

  2. Å, vilken magi för henne att få gå omkring där! Trist för Signe att må dåligt men hoppas hon piggnar till snart så ni kan fortsätta resan i lugn och ro utan oro! Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *