Lite tunt med inlägg på den här resan, det får erkännas. I korthet har vi gjort följande sen senast: Tittat hur långt de kommit med nya WTC vid Ground zero (det tornet som ska bli högst är redan riktigt högt). Vi har fikat i Central Park. Finns dock fler mindre parker på Manhattan som är ännu trevligare i vårt tycke, bl a Bryant Park där vi satt och tog det lugnt med barnen här om dagen (därmed inte sagt att barnen tog det lugnt). Vi har promenerat mycket, som sig bör, också åkt mycket tunnelbana, tittat i butiker och shoppat i bl a Soho, Nolita och Little Italy. Jag (Magnus) och barnen har fått en del nya kläder och skor. Signe sitter ju och pillar av sig sina skor i vagnen hela tiden så en vacker dag var sandalerna borta och nya fick kvickt inhandlas i en av Lindas favoritvarhus, Century 21. Vi har åkt linbana till Roosevelt Island vilket bjöd på en riktigt bra utsikt över östra Manhattan. Bra utsikt hade vi också igår kväll då vi åkte upp i Rockefeller Center (Top of the Rock). Mycket spännande att testa det nya kameraobjektivet där med mer vidvinkel, återstår dock att se hur bra bilderna blev (har inte kunnatplugga in kameran till någon dator än). Jag har dessutom promenerat en del på egen hand, bl a genom Upper East Side där jag gick förbi Metopolitan Museum of Art och Guggenheim Museum samt alla flådiga entreer längs Park Avenue. Igår var dessutom en personlig höjdpunkt när jag tog tunnelbanan upp till 125:e gatan (Harlem) och promenerade runt i ca 2 timmar. Hade något förhöjd puls när jag klev av tåget med tanke på Harlems rykte men det kändes väldigt tryggt och det ska det också vara nu för tiden.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *