I skrivande stund har vi precis avverkat den första hela dagen i New York. Som väntat blev det mycket promenerande så man är lite mör i fötterna. Det var två år sen vi var här senast men man känner sig nästan som hemma direkt och hittar som i sin egen ficka (förvisso är det väldigt enkelt att hitta på just Manhattan med det numrerade gaturutnätet). Emma och jag (Magnus) började dagen med ett besök på B&H och jag kände genast igen två av killarna som jobbar där som jag fick hjälp av för två år sen (de verkade märkligt nog dock inte känna igen mig).

Återstår nu att se vad vi hittar på imorgon. Kanske picnic i Central Park, kanske tunnelbana ner till södra Manhattan eller Brooklyn, kanske nåt annat. Angenämt problem!

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Å, vad jag är avundsjuk. Vad gött att det har slutat regna. Jag vill veta mer om vad ni gör än hastiga facebook-updates. Var är ni? vad shoppar ni? Var och vad äter ni? Vad säger Vilja? Vad gör hon? Vad hände med Signes skor? Fotar ni nåt? Hur går det med nya objektivet? Vad köpte ni på B&H??? Fler dagboksinlägg, tack. Och gärna med bilder till såklart!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *