2 Globetrotters

Reser med barn

Inbjudan till bloggträff på Öland

Vill du också ha tid för ditt skrivande utan att vardagen tränger sig på?

Känner du dig också ensam i ditt reseintresse och vill diskutera med andra som skriver om resor?

Det var i de här tankarna vi möttes och bestämde oss för att bjuda in fler. Vi vill ses och ha en hel dag/helg tillsammans för att skriva, fixa inlägg, inspireras av varandra och gärna av just andra som brinner för resor och bloggande.

Vi fixar en träff helt opretentiöst till självkostnadspris på en vacker plats som vi länge velat övernatta på. Vi vill gärna att du kommer och hänger med oss! Vi möts på solen och vindarnas ö – Öland just när sommaren gör sig redo att bli höst.

Med promenadavstånd till Borgholm och granne med både Borgholms slottsruin och Sollidens slott ligger Drottning Victorias hotell och vilohem. Startat av just Drottning Victoria och det enda kvarvarande av den tidens hundratals vilohem som fanns i Sverige. Vilohemmet är en kunglig stiftelse med Drottning Silvia som beskyddare. Platsen och omgivningarna beskrivs som skapade för lugn och ro och för att skapa en känsla av fullständig harmoni.

Vi hoppas att du vill hänga med oss. Är du intresserad? Kontakta oss på Instagram eller skicka iväg ett mail med din intresseanmälan så hör vi av oss.

Linda (2globetrotters.se) & Cornelia (litemerarosa.se)

När?

28-29 augusti, möjlighet att komma redan 27 om man vill.

Var?

Drottning Victorias Hotell och Vilohem, Borgholm.

Varför?

Träffas, skriva, inspireras av varandra.

Hur?

Chill och opretentiöst.

Pris?

Självkostnadspris. Enkelrum med frukost 1295 kr. Dubbelrum med frukost och badrum cirka 1725 kr. Dubbelrum, delat badrum 1375 kr.