Igår öste regnet ner hela dagen så tjejerna började dagen med att gå på Bernies födelsedagskalas i Miniland. Det märks att de är äldre nu för Signe är inte alls lika intresserade av Lollo & Bernie och alla deras aktiviteter som hon var när hon var yngre. Efter lunch åkte halva sällskapet buss till Palma men Signe vill att vi skulle vara kvar på hotellet och mysa på rummet så det gjorde vi. Det var riktigt kallt så det var skönt att ligga under täcket och läsa böcker och se på film.

På kvällen efter middagen var barnen riktigt pigga så vi körde disko på hotellrummet med önskelåtar och tokiga kläder.

Idag har regnet dragit förbi men det är fortfarande för kallt för att bada. Men vi har en lekplats nedanför hotellrummet som de har lekt på en lång stund nu medan vi vuxna läser och tittar på dem från balkongen.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *