Efter att ha besökt en mängd mindre städer är vi nu som sagt i en riktig storstad! Det började märkas när det var ca 4 mil kvar och motorvägen växte till 6-7(!) filer i bredd och trafiken tätnade. Här bor vi, som omväxling mot tidigare motell, på ett riktigt schysst hotell centralt i downtown Atlanta. Idag på påskdagen är mycket stängt men vi har ändå varit på “World of Coca Cola”, i OS-parken och så tog vi bilen till en stadsdel som heter Auburn där vi sett huset och gatan där Martin Luther King växte upp.

Sen vi lämnade Virginia har vi bilat genom North Carolina, South Carolina och så till Georgia där vi nu befinner oss! Det är kul att vi kommit en bit söderut. Dels är det varmt och skönt men framförallt spännande att se lite av sydstaterna. I övermorgon bär det av till Alabama!

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *